fredag 21 maj 2010

Status som gravid just nu eller dagens gnäll!

Att sova går ej så bra. Ligga på rygg går inte då jag vaknar av mina egna snarkningar. Ligga på sida går inte då händerna domnar av, det är inte någon liten pluttbortdomning vi snackar heller utan domning som sen inte släpper förren till kvällen då det är dags att sova igen. Ligga på mage går ju inte av förklarliga skäl.

Att läsa går inte. Händerna domnar bort

Köra bil är förenat med livsfara. Händerna domnar bort.

Sitter jag rakt upp och ner på en köksstol så domnar inte händerna bort men då kommer jag knappt upp efteråt då svankotan kills me plus att fötterna ser ut som fotbollar.

Jag skulle baka småkakor häromdagen....HAHAHAHA...tillåt mig asgarva. Hur tror ni det gick med degklumpar som domnat bort längst ned på armarna, nej just det, inte så bra.

Alldeles nyss tänkte jag att jag skulle börja fixa på altanen, nu är jag helt slut efter att ha tappat upp såpvatten i en hink så nu måste jag vila lite.

Kan väl säga som så att jag skulle vilja att den lilla plutt*n kunde bestämma sig för att komma nu så mamma kan använda sina händer normalt igen ;)

Det är tur att jag fortfarande kan öppna frysen och hämta en Piggelin på egen hand trots bortdomnade händer. Och igår stekte jag faktiskt pannkakor, iofs sittandes på en pall brevid spisen men ändå....det finns hopp om livet ;)

Sådär ja, dagens gnäll avklarat, nu ska jag kanske försöka mig på den där altanen då!

Kram Heffaklumpen

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hej Heffa! Fy vad det låter jobbigt.. tänk vad man glömmer när ens minsting fyller 15 till sommaren.. Hur långt har du kvar nu då?? När är det dags?
kramis

ANETTESHUS.COM sa...

Huff, nå var det aaaalt for lenge siden sist jeg besøkte din fine blogg - her har det skjedd saker og ting; Petronella har blitt til Heffaklumpen?! Gratulerer så mye med baby i magen!!! Så gøy!! Og bare 26 dager til termin også, ser jeg? Så spennende!! Masse lykke til!

Stor klem
Anette:)

Ina sa...

he he he... jag känner totalt igen mig....

Karlsebakken 37 sa...

Hehe, hann aldrig komma riktigt så långt med bortdomnade händer men Heffaklumpen-känslan minns jag som igår. Nu är Astrid helt plötsligt 9 mån och ålar sig fram här i expressfart på golvet. Tiden går bara så himla fort att jag orkar inte!!

Så spännande att det bara är tre veckor kvar nu, du får lova att hålla oss uppdaterade på hur det går!!

Stor kram C

Mrs Small Town sa...

Oj oj, jag vet hur det känns... Det är INTE kul på slutet. MEN jag hejar på dig.

You can do it!!!!

Stor styrke kram
Sara Small Town