onsdag 24 februari 2010

Bebismage, älskade kissar och bästa vintern...


Magrapport v.24.
Den är stor men jag tror bebis har gott om plats ännu, känns som om det tränas bungyjump därinne. Eller kanske studs med liten människa, vad vet jag....

Väderrapport februari:

HERREGUD vad jag älskar denna vintern. Äntligen en riktig vinter, när hände det sist? Jag blickar ut över det snötäckta landskapet och får en flashback till barndomens byggen av snögrottor och pulkaåkning hela dagen lång till dess att de blöta lovikavantarna såg ut som fryst kolja och tårna i graningekängorna närapå frusit till is. Tänk om vi kunde ha det så här varje år. Va himla trevligt det vore. Men nu ska jag inte hålla på och åma mig som den typiske ständigt missnöjde svensken över en eventuell regnig, grå slaskvinter om ett år. Nu ska jag njuta av bara h-vete av den vinter som är nu.

Kung Bore, I LOVE YOU!

Sorg går inte att undvika när man har husdjur. Men nu tycker jag att vi haft vår beskärda del av denna vara så det både räcker och blir över. Vår älskade Pricken fick somna in i början av året efter att han blivit riktigt sjuk. För två veckor sedan blev lilla Eski sjuk och igår fick även han somna in. Det sliter i hjärtat och gör så ont, även om jag logiskt vet att det var det bästa för dem. Orättvist är ordet och jag saknar dem så förbannat just nu.

Lite blandat var det här. Bäst att passa på när blogglusten slår till helt otippat :)

Kram P.

6 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Å så tråkigt med katterna... Jag orkar nästan inte tänka tanken att våra skulle bli sjuka..
Skönt att höra att maggen mår bra, och att du njuter av snön (att någon gör det är för mig helt ofattbart, men det är väl därför jag bor där jag gör..)
Hoppas blogglusten ramlar på lite mer, jag är så nyfiken på hur det ser ut i huset nu..
kramar i massor!!

Ika sa...

USch va tråkigt att börja året med att förlora två lurviga vänner. Hoppas att ni hitta nya vänner som kan ta deras plats i era liv.
Skönt att höra att du mår bra!

Helena sa...

Vad tråkigt att ni förlorat 2av era kära katter.Sådant är alltid så jobbigt.
Kul ändå att höra att allt går bra med lilla magen.Härligt med en liten vilding =)))
Jag är inte lika förtjust i snön som du verkar vara.Har fått nog av
den för länge sedan.Våra små hundar har svårt att vara ute när det är så kallt.Så det blir små och väldigt korta promenader.Längtar till våren nu,så att man kan ge sig ut på långa härliga promenader i skogen igen.Må nu så gott och ta hand om dig och "lilla" magen.
Kram Helena

Ullis/Leva på landet sa...

Tråkigt att ni har några färre katter. Bävar för den dagen vi inte får vår tokfina kvar. Härligt med magen som växer.

Kram Ullis

Maria sa...

Hej Pellgurt.

Tråkigt med kissarna. Särskilt den lille som ju nyss startat sitt liv.

När du skriver som du gör om vinter och snö så får du en annan att skämmas för sina antitankar. Från och med idag ska jag vara possitiv.... även fast det tar emot, för din skull:)

Så fin mage du har. Ser den ibland hos Paulina. Minns det som igår, känslan och sparkarna och allt som hör till. Det var supermysigt. Jag är lite avis jag men inser att jag är för gammal för sådant.

Hursom. Kul att se dina små spontana inlägg trots att du lagt bloggen på "hyllan"

Stor kram

Maria

Mrs Small Town sa...

FÖRST: Jag har har ju HELT missat att ni väntar tillökning. Har varit inne några gånger på din blogg, men missat ditt inlägg om bebis i magen.

Ett stort stort GRATTIS till dig och din familj :-) Att vara gravid är verkligen speciellt, på alla sätt... Jätte fina bilder på din lilla mage.

Sedan vill jag även tacka för dina ord på mitt "förkylings-gnäll-inlägg". Ibland är det extra vikigt att få kommentar, tack.

Jag hoppas vi får följa dig då och då under den närmaste tiden, men annars så förstår jag dig precis om du tar bloggpaus då och då.

SIST: Vill jag bara beklaga att att du inte har dina kattvänner oss dig längre... Jag vet känslan och den kommer man inte över så lätt...

Kram
Sara Small Town

http://smalltownstyle.blogg.se