fredag 19 december 2008

Liten smygtitt!

Ok lite bilder då, svårt att fota som attan. Men själv tycker jag det är superkul att se bilder även om de är asa-dåliga så jag lägger ut dem ändå ;o) Jag gav dock upp efter ett tag för det blev mörkt och belysningen består fortfarande till stor del av en snygg bygg-tripod!

Vår snygga dusch. Färgen i badrummet är vi fortfarande inte riktigt vänner med. Ö sa att det kändes som i ett ryskt slakteri!!!! ....en liten miss från vår sida kan man säga, var ju inte direkt den känslan man var ute efter om man säger så :o). Vi får se hur vi gör.


Jodå spegeln till vänster sitter snett, ska åtgärdas! Observera lappen i handfatet under, jag hoppas rörmokarn inte tagit julledigt riktigt ännu! Lamporna blev vi väldigt nöjda med.

Så kom nästa vågade grepp. Horhusgreppet om man ska tro vår besiktningsman, hahaha....

Nejdå, inte så illa som det låter. Men han berättade om sitt första hus och om vilka tapeter de hade där och sammet och allt och hur modet kommer och går osv. Blev lika med horhus-tapeter till slut :o)
Jag tycker så mycket om denna. Svårt att se färgerna så här på kort men den är jättefin. Ö tror att han kommer tycka om den sen med.....när möbler kommer på plats och tv och grejjer ;o) Liiite för sammet-aktig för hans smak,hihi....

Räcket på plats nu så man inte trillar ner....



Den snygga Tripoden!



De poppis Eljo Renova blev superbra. Är glad att vi valde svart. Alla är inte på plats ännu men det kommer....typ snart ;o)




Halltapeten blev så superlyckad. Det tyckte vi alla :o)




Bara måste visa denna bild. Golvet ser ju rosa ut,hehehe....det är tegelfärgat! Som ni kanske ser så ska lister, trycken osv monteras. Lampor hängas upp och många,många saker åtgärdas! Vi hoppas verkligen att det går fort att få det färdigmålat och så för nu vill man ju egentligen inte ha en massa hantverkare springande hemma hela dagarna. De slår i och lämnar fula märken och SKITIGT värre blir det ju. Hur trevliga de än är :o)




Paulinas tapet, hon blev väldigt nöjd!




Måste visa denna med, lite dålig bild men ni ser vad det är! En liten gullig Adrian junior från min bloggis Maria på Adrians backe! Tack igen vännen. Den passar superbra där på kamin-hyllan.




...tja vad gör man då när huset är färdigbesiktat...badar förstås ;o) Spelar väl ingen roll att det fortfarande ligger lite rörstumpar här och var!



Kram P.

8 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Oooii! Det blir ju jättebra!
Ser fram emot alla bilder med möbler sedan, och framförallt en utflykt till "Tinnar och torn"-land.

Adrian junior ser ut att trivas bra på kaminen.

Kram!

Anonym sa...

GRATTIS till att besiktningen är klar och godkänd! Och så fint ni ser ut att få det! Hallen ser urmysig ut och badkaret är ju så läcker! Det är klart att det måste provbadas;)

Ha det gott nu och hoppas att ni snart blir färdiga så att ni kan flytta in!

Kram

Karlsebakken 37 sa...

Aaaaaahhhhh, vad roligt!!!!! Massor av grattis till godkänd besiktning och en FANTASTISKT fint hus! Jag älskar alla tapeterna och kan inte vänta tills jag får se mer av huset...!!

Massor av kramar Caro

Anonym sa...

Vad kul att få se lite bilder.
Måste berömma er för era val av toppensnygga tapeter.Allt ser så himla fint ut så jag fattar att ni är nöjda.Njut nu av ert härliga hus
som ni nu ska göra till ert mysiga hem.
Ha det!
Kramar Helena

Two sa...

Kjempefine tapeter du har valgt! Likte spesielt godt den i entreen, håper du vil komme med namn på produsent på denne!! Skal bli moro å følge med når du får på plass alt i huset!Hilsen Juliann i Norge

Anonym sa...

Å vad härligt! SÅ fint det ser ut. E entré verkar ju helt ljuvligt. Så kul det ska bli att se när ni börjar möblera:)
kram

Lösvirkesbyggarna sa...

Vad härligt!
Även om målarna fortfarande har lite ärenden hos er så är det så skönt att ha någon som faktiskt sätter dit den där sista listbiten åt en. Det är ju annars något som jag är rädd för att vi ligger i riskzonen för att aldrig komma till...
Jag såg nu att ni har fått spröjs till ytterdörren nu. Jag har visst missat när de kom dit. Kanske finns det en bild på det i gamla bloggen?
Kram Anna

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Verkligen snygga tapetval! Älskar den i hallen. Vad duktiga ni är:-)

Tycker som Viveka, att det ska bli kul att se mer när möblerna är på plats.


Kram